Er du bagud med huslejen, kan du ikke se nogen udvej for hvad du kan gøre? Har du for nyligt mistet dit job eller står du mellem to uddannelser og ikke har nogen indkomst? Så kommer jeg med hjælp til hvad du kan gøre for at få råd til det

Banken

Mange prøver at kontakte banken om at få et overtræk eller et forbrugslån, det er altid meget pinligt at skulle ringe til din bankrådgiver og skulle spørge om et lån, fordi de stiller spørgsmål til hvad pengene skal bruges på, de tager også højde for om du har en indkomst. Da du ikke har nogen form for indkomst, oplever mange desværre at banken siger nej, fordi hvordan skal du betale af på dit lån når du ikke får nogle penge ind på kontoen? Men det er altid et godt forsøg at spørge din bankrådgiver som det første, før du påbegynder at finde en anden måde som fx Premiumbanks.dk.

Forældre

Mange forsøger også at spørge forældrene om et lån til huslejen, det er også en super god mulighed, da ens forældre plejer at være samarbejdsvillige og gerne vil låne en pengene. Men hvis dine forældre ikke har nogen vild indkomst og ikke har råd til at skulle hive et x antal tusind ud af budgettet og ikke kan låne dig dem, så kan det også være svært selv for dine forældre at hjælpe dig.

Ingen andre muligheder

Har du forsøgt de overstående muligheder, var de ikke en mulighed? Så kan det være svært at finde frem til din husleje, men hvad gør man så nu hvor man ikke kan låne hos banken, dine forældre. Så står du lidt på bar bund og med meget få muligheder tilbage, der er dog håb forude og tingene er ikke umulige.

Hvad du kan gøre

En af de gode muligheder du har som ikke kræver meget tid af dig, så kan du tage et hurtigt lån og så er din husleje reddet, det er et meget tabu emne at snakke om at man har taget et hurtigt lån, men det er faktisk meget udbredt i Danmark at optage sådanne lån, især hvis man gerne vil have pengene på kontoen i løbet af kort tid. Det kan man nemlig via et hurtigt lån, der har mange pengene på kontoen i løbet af et par timer, de stiller ingen spørgsmål til hvad du skal bruge pengene på, du behøver ikke stille nogen sikkerhed for at kunne optage et hurtigt lån. Dog hvis du står i RKI skal man næsten altid stille en eller anden form for sikkerhed såsom bil eller en kautionist. Hvis du vælger at optage sådan et lån, så sæt dig ind i de forskellige lånevirksomheder der er, da renter og gebyrer kan variere meget fra virksomhed til virksomhed.