Vi har alle haft vores knock-down, drag-out, stick-on, choker-in øjeblikke, når der beskæftiger sig med vores kreditorer og kreditkortselskaber. Dette fungerer ligesom et spil kylling, hvem har den bedste pindhåndtering?

Da jeg endelig indså, at jeg havde brug for at lære at håndtere min egen gæld, det var en smule skræmmende. Ikke alene havde jeg skyldte penge til mange forskellige mennesker; Jeg var ved at lære, at jeg havde en kredit rapport om min gæld livsstil, at jeg var flov over at have, og at jeg var begyndt at sakke agterud på et par af mine regninger. Jeg arbejdede hårdt for at holde mine kreditkort aktuelle, men det virkede ikke. I stedet for at bevise mig selv som en god klient ved at betale regningerne til tiden, var jeg finde mig selv at komme dybere og dybere i et hul.

Jeg prøver ikke at sige, at alle er sådan her. Der er nogle mennesker, der blot bruger kreditkort unøjagtigt eller som en bekvem betalingsmetode. Men uanset om du bruger dem for nemheds skyld eller for din egen selvkontrol, skal du være opmærksom på de farer, som kreditkort gæld kan designe.

Et kreditkort er alt for let at bruge og glemme alt om, men i det øjeblik, du har en i din besiddelse, din fornemmelse af, hvordan pengene skal bruges, bør ændre sig meget. For eksempel, hvis du bruger kortet for nemheds skyld at købe, fordi du ikke har nogen kontanter let tilgængelige, eller er shopping rundt i storcenteret, bør du have en bedre idé om kontant brug.

Men uanset hvor ansvarlig du er med brugen af kortet, eller hvor meget du tror, du bliver ansvarlig ved at betale din saldo fuldt ud hver måned, når du kommer over, at $ 300/month grænse, at kortet indsamler på det, har du ramt et farligt punkt. Dine kreditkort burde ikke have givet dig en løbende start og burde hurtigt have vist dig vigtigheden af at betale til tiden, men du burde også have indset farerne ved det ubegrænsede forbrug, der signalerer— på grund af grænserne for dine forbrugsgrænser og økonomisk forestående, der skaber i dig.

Fra dette punkt begynder del 2 af, hvordan du undgår at få kreditkortgæld på din telefon. I de næste 5 til 15 år, hver ekstra dollar, som du lægger på dit kreditkort saldo vil tilføje op, og du skal sørge for, at du betaler, først og fremmest, din mindste månedlige betalinger. Husk, at det tager en stærk time at køre på tværs af byen og betale 1 regning, der typisk er $ 300. Det er bare et spørgsmål om at fortælle dig selv, at du kan gøre denne opgave, fordi du har pengene på din checkkonto til at betale for det.

Problemet er naturligvis, at i sidste ende denne vane sætter dig op med flere, næsten maxed-out, kreditkort, som du bruger til grænsen hver måned. Du skal ikke kun betale minimumsbeløbet, men du skal også sørge for, at du ikke betaler saldoen på hvert kort og derefter lægger saldoen fra et kort op ved siden af et andet. Det er de månedlige betalinger, der gør gælden vogn churn.

Så hvordan undgår du at få kreditkortgæld på din telefon? Desværre handler det om at køre dig selv helt ud af virkeligheden. Du har brug for en ny vane eller en handlingsplan for at skære ud for dig selv. Hvad du skal gøre er at lave en kopi af dine transaktioner og sætte dem på en 30-dageslog. Skriv derefter ned, hvad du har brugt på hvert kort, og den tilsvarende rente, som du betaler.

Gør dette for en måneds tid, selv om mange mennesker vil gøre dette i et år, fordi de tror, at dette vil tip dem ud. Efter en måneds gennemgang af, hvad de har gjort, og hvor de har tildelt deres penge
Hvis du har haft din plastik juveler på jagt efter sølv dollar og er pludselig blevet indledt i retten huset, skal du ikke bekymre dig om det. Med ansøgningen om konkurs beskyttelse og decharge for din financialessed, er du nu slukket, ligesom mig, på egen hånd. Gå ikke i panik, fordi du helt kan vende tilbage til denne proces på et senere, mere velhavende tidspunkt. Men i mellemtiden skal du bevare roen og vise din nye identitet til alle, der går bort og / eller gør krydsordssøgninger af din kreditrapport.