Du har måske hørt, at der er mange måder at finde en ven med fordele på, og at de inkluderer datingapps og sociale mediesider – her finder du bollevenner

. Men hvordan kan du finde en ven med fordele? Hvad er nogle af de ting, du skal huske på, når du prøver at finde en ven med fordele? Fortsæt med at læse for at opdage mere! Disse tips vil trods alt være nyttige for ethvert forhold – ikke kun venskab! Du vil snart opdage, at venskabet med fordele er en af de mest givende oplevelser, du kunne have.

Venner med fordele

Hvis du er interesseret i at have regelmæssig sex med nogen, men ikke nødvendigvis ønsker et langsigtet engagement, kan venner med fordele være den perfekte løsning. Der er flere mulige scenarier for denne type forhold, herunder kolleger, der flygter for quickies i deres frokostpauser, tidligere elskere, der genopliver den seksuelle glød uden behov for følelsesmæssig investering, og college-venner, der bare kan lide at se Netflix. I ethvert scenarie er det bedst at være ærlig over for dig selv om, hvad du vil, og gå efter det.

Dating apps

De seneste undersøgelsesresultater viser, at folk er interesserede i to meget forskellige typer forhold: engangsknald og kærlighed. De fleste mennesker leder dog efter et forhold, hvor de to mennesker har en romantisk forbindelse. Denne tendens ser ud til at skifte, da populariteten af datingapps stiger. Ifølge undersøgelsesresultaterne er lyst og kærlighed de mest almindelige typer forhold, som folk er interesserede i på datingapps. Venne-med-fordele-scenariet er langt den mindst ønskelige type forhold. På trods af dette har 10 procent af respondenterne swipet for et ven-med-fordele-forhold.

Sociale mediesider

En måde at finde en ven med fordele på sociale mediesider er ved at deltage i grupper med lignende interesser. Ofte vil dette føre til en meningsfuld forbindelse. Prøv at sende beskeder eller billeder for at tilskynde folk til at kontakte dig. Del de samme interesser, eller udtryk din støtte til andre, og lad samtalen udfolde sig naturligt. Du kan blive overrasket over, hvor nemt det er at finde en ven med fordele! Nedenfor er nogle måder at finde en ven med fordele på sociale mediesider.

Venner i din vennegruppe

Der er mange måder at være tæt på venner i din vennegruppe med fordele. Så længe I to er kompatible på mange niveauer, kan I være i et forhold med hvem som helst og forvente at se hinanden igen. I kan endda dele jeres personlige historier og være ærlige over for hinanden om, hvordan I har det. Det kan være forvirrende at hente en ven efter et brud, men det er vigtigt at huske, at der ikke er nogen grund til at tage en ven for givet.

Ashley Madison

Hvis du ønsker at finde kærligheden online, er Ashley Madison et godt værktøj. Samfundet har en enorm brugerbase af singler, der leder efter en afslappet affære, en aften i byen eller et eventyr. Det er også gratis at deltage, og du kan gennemse profiler uden at betale en krone. Du kan endda sende blink til andre medlemmer gratis! Der er en stor upside ved at være medlem af Ashley Madison, men det er ikke for alle.