Opbygge et hjem virksomhed tager arbejde og vedholdenhed, men det er en hel del nemmere at tjene penge derhjemme, når du har en plan at følge. Disse gennemprøvede strategier giver et fast mønster så du kan tjene penge hurtigt samtidig undgå nogle af trial and error, der kommer med starter en virksomhed helt fra bunden.

Brug Marketing teknikker at arbejde året runde

Før hoppe med begge fødder, analysere hver marketing mulighed for at se, hvis det vil gavne din forretning for langdistanceflyvninger. Nogle reklamemuligheder synes pålidelige, men egentlig dase din dollars uden langsigtede resultater. Form for markedsføring, som er værd at prøve er den type, der bringer i målrettet kunder, der muligvis kan gøre flere køb og henvise andre til din virksomhed.

Eksempel: Hvis du sælger e-bøger om hjem business, målrette dem, der er interesseret i at starte et hjem virksomhed og der muligvis også dele deres produkter med andre hjem virksomhedsejere.

Kampagner, der ikke fungerer er dem, der lover tusindvis af besøgende til din hjemmeside, men giver ingen løfter at disse besøgende er fjernt interesseret i dine produkter. Nogle reklame sites vil tillade dig at vælge din kategori for målretning, men kategorierne er så vage, at der er ingen garanti for dig er at nå en målgruppe. Disse programmer synes meget billige, men er normalt ødsel.

Gøre penge hurtigt med målrettet markedsføring der virker

Gøre mest muligt ud af dine annoncekroner ved at finde meget specifikke (eller målrettet) kampagner. Disse kan betales søgemaskiner ved hjælp af søgeord, annoncer online og off-line, indhold artikel marketing, pressemeddelelser og e-zine reklame. Hver af disse metoder kan være dyrt, men de kan også være målrettede. Så vil du nå din målgruppe og har mere af en mulighed for at sælge dine produkter og vinde gentagne forretninger. Hvis du ønsker at tjene hurtige penge online, er det relevant, at du finde målrettede metoder til markedsføring.

Op-sælge kunderne til at tjene penge derhjemme

Når dit hjem virksomhed er etableret og du begynder at gøre salget, benytter enhver lejlighed til at op-sælge dine kunder. Dette betyder, at tilbyde en supplerende vare eller service til dine kunder hver gang de foretager et køb. Kunder er mere tilbøjelige til at tilføje en ekstra vare mens midt i et køb end at vende tilbage senere. Du kan op-sælge ved hjælp af squeeze sider eller afkrydsningsfelter på ordresedlen. Enten måde, du er at tilskynde kunderne til at købe mere under hvert besøg, som kan øge din bundlinje i en fart.

Opbygge til fremtiden

Altid give kunderne den bedste mulige service, så de vil købe fra dig igen. Det er afgørende at opbygge din forretning. De nemmeste kunder at nå er dem, der allerede har købt fra dig før. Du ønsker ikke kun at tjene penge nu, men også i fremtiden. Behandle hver kunde, som om de kommer til at bruge hundredvis af dollars med dig over de næste par år. Vil du være en vinder og dit hjem virksomhed vil vokse.

Bruge andre værktøjer til at tjene penge med din Computer

At have et hjem virksomhed betyder ikke, du ikke kan bruge nogle af de samme værktøjer, som andre virksomheder bruger. Oprette visitkort, Takkekort, brochurer, salgsbreve, og henvisning kort at sende til dine kunder. Disse kan gå en lang vej og kan fortsætte med at sælge for dig, når ikke du er stand til at tale ansigt til ansigt med en klient.

Også, holde dit website opdateret og følge op med klienter ved hjælp af e-mail. Oprette et nyhedsbrev og tilbyde nyttige tips baseret på dine kunder har brug for. Dette er en fantastisk måde at få kunder tilbage til dit websted uden at bruge fremadstræbende taktik. Hvorvidt sælger e-bøger, software, eller andre produkter og tjenester, holde din virksomhedsnavn før kunden så meget som muligt.

Implementer hver af disse strategier til at tjene penge hurtigt online og du vil hurtigt se resultater som aldrig før!